5.15.2007

Nuri de vânzare la mica publicitate

Din ultimele sondaje făcute printre tineri reiese că, în medie, fetele îşi încep viaţa sexuală la 13,5 ani, iar băieţii, la 14 ani. Cei care au relaţii stabile au spus că fac sex cel puţin de câteva ori pe săptămână şi chiar de două ori pe zi, uneori.

Nuri de vânzare la mica publicitate
Dupa ce bacauanca Monica Gabor l-a prins în mrejele ei de jună pe miliardarul de 50 de ani Irinel Columbeanu, elevele au luat de bună istoria fetei sărace, care se căsătoreşte cu un prinţ bogat. Posibilitatea de a agăţa miliardari din senin fiind destul de redusă, fetele au început să-şi ofere „serviciile”, la matrimoniale sau pe internet, domnilor distinşi, cu o situaţie materială bună, doar-doar îşi vor găsi alesul, mai mult sau mai puţin frumos, dar al cărui buzunar să fie plin de verzişori, euroi şi carduri pentru a trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Bătrâneţile aleşilor inimii lor, pentru că ele vor fi tinere şi frumoase, când ei vor da ortul popii, iar nevinovatele vor rămâne cu ceva conturi prin bancă.

La rubricile de matrimoniale, atât studentele, cât şi „fragedele” eleve îşi etalează disponibilitatea, spunând că-i pot duce pe domni pe culmile plăcerii. „Studentă pasională, minionă, stilată, ofer satisfacţie garantată. DISCREŢIE MAXIMĂ. 0723...” sau „Studentă pasională, ofer masaj erotic domnilor distinşi. Ultracentral. 0723...” sau „Tânără studentă, anul 3, 21 ani, blondă, prestez servicii la domiciliul clientului, bărbaţi până în 30 de ani. Pentru detalii sunaţi la 0746..., zilnic”, sunt doar câteva dintre anunţurile fierbinţi ale tinerelor studente încinse de căldura de afară sau apropierea sesiunii din vară. Mai grav este că şi elevele au prins gustul banului (ca să nu spunem că au prins alte gusturi) şi garantează plăceri dumnezeieşti. „Elevă simpatică, ofer relaţii intime domnilor, foarte ieftin. Cu mine vei ajunge în rai!”. Anunţurile funcţionează în ambele sensuri, pentru că şi domnii caută cărniţă proaspătă de fetiţe. Astfel un „tânăr, 28 ani, situaţie materială bună” doreşte „relaţie discretă de lungă/scurtă durată cu elevă, preferabil 18 ani”. Oare tânărul o va învăţa pe eleva inocentă cum să aibă o situaţie materială bună, până împlineşte 28 de ani?

Aceste anunţuri pot fi însă şi ţepe pentru posibilii clienţi, deoarece pot fi anunţuri false date de „prietenii/prietenele”, care au dorit să le facă un bine. Exact aşa cum se întâmplă în wc-urile din şcoli, facultăţi sau cămine sau din locurile publice, unde putem citi anunţuri de genul: „Ofer plăcere garantat”, care însă sunt doar glume proaste. De vreme ce anunţurile citate de noi provin din presa centrală, este posibil să fie anunţuri reale de vânzare a propriului trup.

Niciun comentariu: